NADA

Øreakupunktur

NADA er kort fortalt øreakupunktur. Det er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner.

NADA giver ro i hovedet og i kroppen.

Sådan foregår en behandling

Ved behandling med NADA får du nåle i de samme fem akupunkturpunkter i begge ører. Punkterne har forskellige positive egenskaber.

De fem punkter er:
Sympatiskus – som giver ro.
Shen Men – som øger tålmodigheden.
Nyren – som giver viljestyrke og visdom.
Lungen – som giver mod og lindrer sorg.
Leveren – som giver accept og mindsker vrede.

Behandlingen tager 60 minutter. Først får du fem sterile engangsnåle i hvert øre. Du mærker små hurtige stik, når nålene sættes i, men det forsvinder hurtigt igen. Herefter skal du sidde stille og roligt med nålene i ørerne og lade behandlingen virke.

Behandlingen virker bedst som non-verbal behandling, og derfor taler vi ikke så meget imens. Efter ca. 30 min tager vi en lille samtale, og til sidst fjerner jeg nålene, og behandlingen er færdig.

Hvad kan behandles

NADA er ikke rettet mod en særlig diagnose, men behandlingen er især god til at dæmpe uro, angst, stress, søvnproblematikker, tankemylder, depressioner og hovedpine. Den har også positiv virkning på koncentrationsbesvær, sorg og krise.

Alle kan modtage en behandling. NADA er ofte et supplement til anden behandling, men behandlingen kan i sig selv hjælpe dig med at slappe af.

Hjemmesiden bruger cookies til. Klik OK for acceptere og fortsætte.