Carina Osmark

Kropsterapeut og ergoterapeut

Jeg hedder Carina Osmark, og jeg hjælper dig med at finde ind til dig selv som et helt menneske. Jeg er uddannet Totum kropsterapeut. I Totum Kropsterapi arbejder vi med hele din krop, både fysisk og psykisk.

Derudover er jeg ergoterapeut med speciale i psykiske lidelser og neurologiske problematikker. Jeg har efteruddannelser inden for kognitiv og narrativ terapi, og i mine samtaler tager jeg udgangspunkt i den teknik, der passer bedst til din situation.

Mine erfaringer betyder, at jeg er vant til at arbejde med mennesker med meget svære problemstillinger.

Erfaring

Jeg har især erfaring inden for:

  • Psykiatrien – hvor jeg har arbejdet mange år i udgående teams og hjulpet psykisk syge mennesker med at strukturere deres hverdag og udnytte deres potentiale. Jeg har erfaring med at arbejde med angstproblematikker og depression.

  • Forebyggelse for udsatte unge – hvor jeg især arbejdede med del år med udsatte og sårbare unge og hjalp dem på ret køl i tilværelsen.

  • Neuropædagogisk team – hvor jeg i dag hjælper mennesker, der har fået senhjerneskade, piskesmæld eller hjernerystelse til at få en bedre hverdag. Blandt andet ved at hjælpe dem med at få struktur på hverdagen og se muligheder i deres tilværelse. Jeg giver både de udsatte og pårørende større forståelse for hjernens funktion, skaden og viden om hjernetræthed.

Hjemmesiden bruger cookies til. Klik OK for acceptere og fortsætte.