Samtale

Terapeutisk samtale og vejledning

Længes du efter at opleve mere balance i dit liv?

Ønsker du at opnå større frihed til at være den, du er?

Jeg kan hjælpe dig med at forstå, bearbejde og vejlede dig gennem dine problemstillinger eller en svær livssituation. 

Terapeutisk samtale og vejledning

Frihed til at være dig

Hæmmer angst eller stress din hverdag?

Længes du efter at opleve mere balance i dit liv? Ønsker du at opnå større frihed til at være den, du er? Eller befinder du dig måske lige nu i en svær eller fastlåst situation, du ikke kan komme videre fra.   Måske har situationen for dig eller din familie pludselig ændret sig på grund af sygdom, corona eller noget helt andet. Jeg kan hjælpe dig med at forstå, bearbejde og vejlede dig gennem dine problemstillinger eller en svær livssituation.

Sådan foregår en behandling

Hvordan det terapeutiske forløb foregår afhænger af din problemstilling, hvad du gerne vil opnå på lang sigt, og hvad du har behov for her og nu.

Du kan være sikker på, at du får støtte til at håndtere dine aktuelle behov og udfordringer, mens vi også fordyber os med henblik på at finde dit ståsted og din retning.

Mit udgangspunkt i samtalen er at følge dig, der hvor du er. Jeg arbejder ud fra, hvor du står i livet, og hvad du har brug for. Jeg har erfaring med at arbejde med kognitiv-, narrativ- og løsningsfokuseret tilgang.

Ramt af erhvervet hjerneskade?

Er du ramt af erhvervet hjerneskade, hjernerystelse eller piskesmæld. Eller er du pårørende til en, de er ramt?

En hjerneskade er oftest et skjult handikap, og derfor har mange mennesker svært ved at forstå, hvorfor en person med en hjerneskade ikke er den samme som tidligere og ikke bare kan tage sig sammen.

Har du svært ved at få hverdagen til at fungere, eller svært ved at tage initiativ til at komme i gang? Bliver du hurtigt træt og taber koncentrationen, eller glemmer du ofte, hvad der blev sagt, eller hvad du skulle i gang med?

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan forbedre din hverdag efter en hjerneskade?

Få råd og vejledning til:

·      Daglig struktur og overblik

·      Hjernetræthed

·       Om identitet (gammel og ny identitet)

·        Eksekutive funktioner, som for eksempel planlægning, at tage beslutninger, udvise fleksibilitet og dømmekraft.

For pårørende til personer ramt en af erhvervet hjerneskade

At være nærmeste pårørende til et menneske med en hjerneskade kan være både hårdt og frustrerende i perioder.

Ønsker du som pårørende at blive klogere på, hvordan du kan støtte og hjælpe en med hjerneskade? Måske har du brug for en samtale, hvor alt kan komme ud. 

Er du pårørende til en med erhvervet hjerneskade, kan jeg hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du bedst kan støtte den ramte i sin hverdag. Og jeg kan lytte til dine frustrationer og hjælpe dig ud af den krise, du måske selv befinder dig i.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker, der er blevet ramt af en hjerneskade, og deres pårørende. Jeg har også erfaring med samarbejde med myndigheder og regioner.

Gennem samtale, råd og vejledning kan jeg hjælpe dig, der er pårørende til en med hjerneskade.

Hjemmesiden bruger cookies til. Klik OK for acceptere og fortsætte.